Als handelsland met een open economie is Nederland bovendien een jurisdictie waar veel internationale ondernemingen een rechtszaak aanhangig maken. Met de oprichting van de Netherlands Commercial Court en de introductie van de Wet Afwikkeling Massaschade in Collectieve Actie (WAMCA) is aan deze trend verder gevolg gegeven.

HSC ondersteunt partijen die verwikkeld zijn in een juridisch conflict. Media die over een rechtszaak publiceren kunnen een uitspraak in een zaak bespoedigen, bereidheid tot een schikking vergroten of juist leiden tot grote reputatieschade. Ter ondersteuning van juridische procedures is litigation-PR steeds vaker belangrijk.

No items found.

Case(s)

Litigation PR

Meer weten over onze dienst of een van de cases? Neem contact op met .

Stuur email

Voorbeeldcase

Mr Probz vs Sony

In september 2022 spande Mr Probz opnieuw een rechtszaak aan tegen Sony om niet uitbetaalde royalty's terug te vorderen. Een positieve uitspraak kan verstrekkende gevolgen hebben voor de hele muziekindustrie. Andere artiesten zullen in dat geval zeker niet nalaten om een vergelijkbare schadevergoeding te eisen. 

HSC brengt het versturen van de dagvaarding bij journalisten onder de aandacht. Met succes: het nieuws wordt wereldwijd verslagen met publicaties in vooraanstaande media. Van de Verenigde Staten tot het Verenigd Koninkrijk en van Nederland tot Singapore.

Mr Probz vs Sony