HSC adviseert toonaangevende opdrachtgevers uit binnen- en buitenland over de interactie met belanghebbenden. De doorlopende communicatiestrategieën die wij samen met hen ontwikkelen en uitvoeren, helpen de reputatie van de organisatie op ieder moment te bewaken. Zo worden kansen benut om het handelen en de positie van de organisatie ten aanzien van relevante thema’s voor het voetlicht te brengen. Mogelijke bedreigingen voor de waarde, de waarden en de reputatie van de organisatie komen bovendien tijdig in beeld, zodat opdrachtgevers issue- en crisisbestendiger worden.

Corporate communicatie betekent adviseren op het snijvlak van communicatie en beleid. De verwachtingen van stakeholders hebben immers hun weerslag op het beleid van een organisatie. Anderzijds werkt de strategische koers van de organisatie door op de relatie met stakeholders. Wij borgen daarom dat de kernboodschappen en communicatie-uitingen van onze opdrachtgevers passend en nieuwswaardig zijn voor de desbetreffende stakeholdergroep.

No items found.

Case(s)

Corporate communicatie

Meer weten over onze dienst of een van de cases? Neem contact op met .

Stuur email

Voorbeeldcase

Blokker

Toen het bekende oer-Hollandse familiebedrijf Blokker na meer dan 100 jaar van eigenaar wisselde, schakelde de nieuwe eigenaar Mirage Retail Group, van ondernemer Michiel Witteveen, ons kantoor in om de grote hoeveelheid mediacontacten te onderhouden. Blokker is een ongekend vertrouwde en bekende naam in Nederland, want “Blokker is van ons allemaal.” Dat is de reden dat media altijd geïnteresseerd zijn in alles wat ook maar enigszins met het bedrijf te maken heeft. Dankzij Mirage is Blokker nog steeds te vinden in het hart van de Nederlandse winkelstraten. Inmiddels worden alle mediacontacten door het bedrijf intern behandeld.

Blokker